Για το Ουράνιο Τόξο

bus

Το «Ουράνιο Τόξο» είναι ένας παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο, που λειτουργεί από το πρωί στις 7:00 μέχρι το απόγευμα στις 17:00.

Φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 2 ετών μέχρι και νηπιαγωγείου (6 ετών).

Το «Ουράνιο Τόξο» προσφέρει 4 γεύματα (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό και απογευματινό), όλα μαγειρεμένα από τον σταθμό με αγνά υλικά (βιολογικά όπου χρειάζεται).

Συστεγασμένο ιατρείο βρίσκεται στο σχολείο μας με πλήρες φαρμακείο, μπάνιο και δωμάτιο που έχει διαμορφωθεί ειδικά για το παιδί στο οποίο νοσηλεύτρια βρίσκεται καθημερινά και εγγυάται για την έγκαιρη φροντίδα και περίθαλψή του, αν χρειαστεί.

Ο παιδίατρος φροντίζει, επιμελείται και υπογράφει τη σωστή διατροφή μας.

Επίσης παιδοψυχολόγος και λογοθεραπεύτρια εξετάζουν τα παιδιά σε τακτά χρονικά διαστήματα και συζητούν με τους γονείς σε κλειστά ατομικά ραντεβού αλλά και σε ανοιχτές συγκεντρώσεις που οργανώνει το σχολείο μας.

Για τα προνήπια και νήπια του σχολείου, όπως κάθε χρόνο προγραμματίζονται εξωσχολικές εκδρομές και επισκέψεις όπως: επίσκεψη στο Οινοποιείο, στο Ελαιοτριβείο, σε ραδιοφωνικό σταθμό, σε παιδότοπους, σε θέατρα, εξορμήσεις για αναδάσωση, σε μουσεία, σε κλειστούς ελεγχόμενους χώρους για πικ-νικ, κέντρο ανακύκλωσης και σε άλλα πολλά!

Αλλά και σε όλα τα παιδιά δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχουν σε εκδρομές μαζί με τους γονείς τους .).

Υπάρχει άνετος κήπος για να παίξουν τα παιδιά με ασφαλή χλοοτάπητα και πολλά παιχνίδια.

 

 

Περισσότερα για εμάς

Το Ουράνιο τόξο είναι ένας πρότυπος παιδικός σταθμός και νηπιαγωγείο στην Χαλκίδα - Ιατρίδου και Αβάντων 85 (έναντι κιν/φου Μάγια). Η φροντίδα του γλυκού σας παιδιού είναι καθημερινά μέριμνά μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2221073289

Email: xran@ouraniotoxokids.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Η φροντίδα του παιδιού σας

Ouraniotoxo @ facebookgooglePinterest-ouraniotoxotwitterstumbleuponfoursquarecontact