Διάφορα άρθρα

kids read

ouranio-toxo-paidi-charaktirasΟι ώρες που περνάμε με το μικρό μας παίζοντας με αρκουδάκια, αυτοκινητάκια, κούκλες, αεροπλάνα ή ό,τι άλλο προτιμά, επηρεάζουν καθοριστικά τη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς του.

Έρευνα που μας έγινε πρόσφατα στην Αμερική υποστηρίζει πως όταν ένα παιδί παίζει με τους γονείς του, παρατηρεί τη συμπεριφορά τους και τον τρόπο που επικοινωνούν μαζί του, με αποτέλεσμα μεγαλώνοντας να υιοθετεί πολλά στοιχεία του χαρακτήρα τους.

Οι μπαμπάδες είναι συνήθως πιο δυναμικοί και ορμητικοί, σε αντίθεση με τις μαμάδες που είναι πιο συνεργάσιμες και διαλλακτικές.

Όπως παρατήρησαν, τα παιδιά, ανεξάρτητα από το αν είναι αγόρια ή κορίτσια, έχουν περισσότερες πιθανότητες να εξελιχθούν σε δυναμικούς και δραστήριους εφήβους (χαρακτηριστικά του μπαμπά-άντρα) και μεγαλώνοντας να σκέφτονται πιο πολύπλοκα και να είναι πιο συζητήσιμοι (χαρακτηριστικά της μαμάς-γυναίκας).

Περισσότερα για εμάς

Το Ουράνιο τόξο είναι ένας πρότυπος παιδικός σταθμός και νηπιαγωγείο στην Χαλκίδα - Ιατρίδου και Αβάντων 85 (έναντι κιν/φου Μάγια). Η φροντίδα του γλυκού σας παιδιού είναι καθημερινά μέριμνά μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2221073289

Email: xran@ouraniotoxokids.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Η φροντίδα του παιδιού σας

Ouraniotoxo @ facebookgooglePinterest-ouraniotoxotwitterstumbleuponfoursquarecontact